içinizde ki çocuk bu gün ne istiyor?
Re: içinizde ki çocuk bu gün ne istiyor?
Ben içindeki çocuğu serbest bıraktım.O ne isterse o oluyor,şikayetçi değilim bundan 50 yaşımada gelsem onun büyümesine izin vermiyecem 
bugün çok fena bu velet var ya bir dinleyecek olsam yandım
üzerini kirletmek,yorgun düşene kadar yürümek,koşmak.
yememesi gereken şeyleri yemek(pastalar-tatlılar-dondurnalar) istiyor.
offf offf daha neler neler.
birazda hani vur kaç tekniği vardır ya çocuk milleti çok yapar işte her an onu yapasım geliyor ayyy ben bu içimdeki veleti çok seviyorum ya.
one muzur ne muzurama kendisiyle pekte geçinemiyoruz nedense

üzerini kirletmek,yorgun düşene kadar yürümek,koşmak.
yememesi gereken şeyleri yemek(pastalar-tatlılar-dondurnalar) istiyor.
offf offf daha neler neler.
birazda hani vur kaç tekniği vardır ya çocuk milleti çok yapar işte her an onu yapasım geliyor ayyy ben bu içimdeki veleti çok seviyorum ya.
mızmızlanmak istiyo işteee

Hiçkimse sevdama senin kadar yakışmadı ve sevdam hiçkimseyi senin kadar yaşatmadı...
Mehmet Çoşkundeniz
Mehmet Çoşkundeniz
Yağmurun altında sırılsıklam oluncaya kadar yürümek
Denizin karşısına geçip denizin kızgın gibi kıyıya vuran dalgalarını içime çekmek
O rüzgarın yüzüme vurması
Yorgunum aslında
Hafif slow bir müzikle gözlerimi kapatıp, dünya ile bir süre kopmak
Denizin karşısına geçip denizin kızgın gibi kıyıya vuran dalgalarını içime çekmek
O rüzgarın yüzüme vurması
Yorgunum aslında
Hafif slow bir müzikle gözlerimi kapatıp, dünya ile bir süre kopmak
huysuzluk yapmak istiyor ağlamak istiyor birde annemin göğsünde uyuya kalmak istiyor

Hiçkimse sevdama senin kadar yakışmadı ve sevdam hiçkimseyi senin kadar yaşatmadı...
Mehmet Çoşkundeniz
Mehmet Çoşkundeniz
içimde ki çocuk ne istiyor evet bunu uzun zamandır kendime sormamışdım
aslında içimde patlamaya hazır bir bomba var sanki bağırmak katıla katıla ağlamak istiyor
içimdeki çocuk sıkma kendini bu kadar güçlü görünmek zorunda değilsin herzaman ,
kendin için bir şey yap hep başkaları için yapıyorsun sen önemlisin diyor biraz da bencil ol diyor çocukcA
aslında içimde patlamaya hazır bir bomba var sanki bağırmak katıla katıla ağlamak istiyor
içimdeki çocuk sıkma kendini bu kadar güçlü görünmek zorunda değilsin herzaman ,
kendin için bir şey yap hep başkaları için yapıyorsun sen önemlisin diyor biraz da bencil ol diyor çocukcA
kosmak, kosmak. kosmak,ama ciceklerin papatyalarin arasinda
istiyor bide dağlarda yalnız başına bağırmakk hemde avazı çıktığı kadarrr bağırmak isityor
istiyor bide dağlarda yalnız başına bağırmakk hemde avazı çıktığı kadarrr bağırmak isityor
içimdeki çocuk yatmak uyumak istiyor,,,sadece bu.
ip atlamak istiyor
)
hade atlıyalım elvancam
istop oynamak istiyor
istop oynamak istiyor