cevap yaz panelınde ılk once cıkan smıllerı mınıklerı sılım soleeee guzel smıller yerlestırsen benı yormasan olmamııııııııııııııııııı
Takıntılarımız.:)))
son takıntımı yazıyorum atoon onuc onbes ıyı dınle anammmm
cevap yaz panelınde ılk once cıkan smıllerı mınıklerı sılım soleeee guzel smıller yerlestırsen benı yormasan olmamııııııııııııııııııı
daha anlamlı smıller ıstıyorummmmm pratık olsun yaaaa offffffff ben yaslı bıkadınım zatı degıstıgınden berı resımde ekleyemeıyom bısı yapamıyom ne cok kurallar zorluklar koyuksun anammmmmmmmmmm yaaaa :avcı: bu sana atıonnnnnnnnnnn
ayrıca 50 tane cay kahve fıncanı var ben huhu smılı kulllanıyom sapkalı adam cıkıyooooo aynı ısımlı smıl oldugu ıcın bu sana atıonnnnnn :avcı:
iyi dinledim...
şimdi sıra sende
1- cevap yazma panelindeki küçük smileyler en çok kullanılanlar olduğu için silmenin çok uygun olacağını düşünmüyorum.. belki ileride düşünebiliriz.
2- resim ekleme sistemimiz değişmedi şunu yapman yeterli:
4- çay kahve fincan takımlarımız çok güzel ona laf yok
5- zorluklarla karşılaştıkça dile getiriniz, çözüm için elimizden gelen yapılacaktır..
teşekkür ederim.
şimdi sıra sende
1- cevap yazma panelindeki küçük smileyler en çok kullanılanlar olduğu için silmenin çok uygun olacağını düşünmüyorum.. belki ileride düşünebiliriz.
2- resim ekleme sistemimiz değişmedi şunu yapman yeterli:
- - eklenti ekleye bas.
- gözat penceresi açılınca bilgisayarından bir resim bul.
- eklkenti ekleye tekrar bas.
- bir süre beklediğinde eklenti eklenmiş olacaktır.
- gönder tuşuna bas.
4- çay kahve fincan takımlarımız çok güzel ona laf yok
5- zorluklarla karşılaştıkça dile getiriniz, çözüm için elimizden gelen yapılacaktır..
teşekkür ederim.
Forum Kurallarımız : https://gerigeldik.com/B3/viewtopic.php?f=1&t=1
Re: Takıntılarımız.:)))
merdiven inerken de çıkarken de mutlaka sayarım